Hoppa till sidans innehåll

Adam tillbaka i hetluften

14 AUG 2012 20:19
LF Future är nu inne på andra veckan med normal träningsdos på fem pass per vecka. Drygt halva truppen är spikad och idag blev det klart med ännu ett namn då vi hälsar guarden Adam Rönnqvist tillbaka i hetluften.
  • Skapad: 14 AUG 2012 20:19

21-årige Adam Rönnqvist är, trots sin unga ålder, ett välkänt ansikte inom elitbasketen. Redan som sistaårselev på Riksbasketgymnasiet handplockades Adam till Plannja Basket där han spelade en säsong. Sedan följde ett år i Luleå Steelers (numera LF Future) och ett i norska ligan.

Supertalang och en av de bästa spelarna som Luleå Riksbasketgymnasium producerat är bara ett par av alla positiva omdömen som surrat kring Adam och vi är idag jätteglada över att han nu väljer att komma tillbaka till elitbasketen under LF Futures tak.

- Det är jättekul att Adam väljer att återvända till elitidrotten där han hör hemma, säger LF Futures headcoach Jim Enbom och fortsätter
- Adam är en av de största talanger som Luleå fått fram och tillsammans med våra andra guarder kommer han att bilda en grym backcourt!

Sju platser fyllda - fem platser kvar...

 

Skribent: LF Future

Sponsorer:

heri

 

 

 

 

 

 

 

 

 Postadress:
Luleå Steelers BBK - Basket
Jan Palo, Sandåkersvägen 13
95433 Gammelstad

Kontakt:
Tel: +46706225548
E-post: This is a mailto link

Se all info