Hoppa till sidans innehåll

Äntligen seriestart

22 SEP 2011 13:08
Efter en lång försäsong är det äntligen dags för seriepremiär i basketettan.
På lördag spelar LF Future hemma mot nykomlingarna Eskilstuna Basket.
  • Skapad: 22 SEP 2011 13:08

Det är en något sargad men laddad trupp som kommer ställas på planen mot nykomlingarna Eskilstuna. Robin har under den senaste veckan dragits med en förkylning som troligen stoppar honom från att delta. Samma sak gäller för Zlatko som dragits med sjukdom under en längre period.
Emil inväntar fortfarande på att hans övergång från tyska klubben Dresden Titans ska bli klar och grabbarna från LF Basket är som bekant i Kina för tillfället och förbereder sig inför premiären i basketligan.

I vanlig ordning har laget tränat på bra och det ska bli riktigt intressant att se hur man presterar nu när allvaret äntligen drar igång.

Eskilstuna Basket är ett lag som vi inte vet alltför mycket om förutom att de på pappret har några spelare som mäter en bra bit över 2 meter.
Under de senaste åren har de visat sig att de lag som gör sin första säsong i basketettan brukar sluta på den övre halvan av tabellen vilket är något att vara uppmärksam med lördagens möte. I övrigt verkar laget även ha plockat med sig några spelare från Hallstahammar som efter ett flertalet säsonger i basketettan nu tyvärr inte kommer att delta.

Uppkast klockan 13:00 på lördag i Hälsans Hus. Väl mött!

Skribent: Jeanette Linna

Sponsorer:

heri

 

 

 

 

 

 

 

 

 Postadress:
Luleå Steelers BBK - Basket
Jan Palo, Sandåkersvägen 13
95433 Gammelstad

Kontakt:
Tel: +46706225548
E-post: This is a mailto link

Se all info