Hoppa till sidans innehåll

Dags för säsongens första bortamatcher

12 OKT 2011 08:18
På lördag åker herrlaget ner till Stockholm på säsongens första bortaturné där de möter två mycket tuffa motståndare.
  • Skapad: 12 OKT 2011 08:18

Efter segern hemma mot Haga Haninge har herrlaget fått precis den start på säsongen som man önskat. 2-0 kommer förhoppningsvis ökas på till 4-0 efter helgen som väntar nere i Stockholm. Dock  är det två mycket svårslagna lag som står för helgens motstånd. Akropol och Blackeberg är båda, precis som LF Future, obesegrade i tabelltopp.

LF Future avslutade förra säsongen borta mot Akropol med en riktig kanonmatch där man lyckades knipa segern i Ungdomens hus i Rinkeby. Förhoppningsvis kan man ta med sig den positiva känslan från senaste besöket och vinna även denna match. Akropol har denna säsong förstärkt med bland annat före detta 08 Stockholm-spelaren Richard Hartmann som redan är lagets stora stjärna med 15 poäng och 11 returer per match.

Men innan laget beger sig till Rinkeby på söndag ska man först ta sig an Blackeberg i Vällingby, också det ett lag som LF Future spelade jämna matcher med förra säsongen.

I Blackeberg är det välbekanta namn som håller i taktpinnen. Bland annat finns där före detta Final Four MVPn Niklas Bergström som toppar laget med 20 poäng och 10 returer per match. Även rutinerade pointguarden Farzad Nouri finns kvar. Båda dessa spelare var med och bildade stommen i det lag som vann Basketettan 2008.

Sponsorer:

heri

 

 

 

 

 

 

 

 

 Postadress:
Luleå Steelers BBK - Basket
Jan Palo, Sandåkersvägen 13
95433 Gammelstad

Kontakt:
Tel: +46706225548
E-post: This is a mailto link

Se all info