Hoppa till sidans innehåll

Dramatisk avslutning för Steelers 95

05 JAN 2011 10:12
Semifinalen i Täby Cup blev onödigt dramatisk med en förlust på ynka två poäng.
Läs Stefan Karolins sista rapport från Steelers 95s resa till Täby.
  • Skapad: 05 JAN 2011 10:12

Matchen mot åkersberga blev en dramatisk sådan. Inledningsvis så var vi underläge men vi slutade aldrig lira. De hade fler större spelare än de tidigare lagen vi mött här i Täby men vi stod ändå upp bra.

Hela matchen var rolig att titta på med högt tempo och bra försvar, allting skulle avgöras sista sekunderna. Med 5 poängs underläge så sänkte Grahn en trepoängare så vi var nere 2p. Åkersberga tog timeout och vi gick för att ta bollen och stoppa klockan. Vi gjorde åtminstone tre fouls varav den sista var en omfamning men domaren blåste inte!!!
Vi blev förstås upprörda, den ena domarens förklaring var att tiden ändå var ute och den andra domaren skyllde på den första. Surt förstås, i det läget då domare normalt är hårdare på fouls än vanligt...
Hursomhelst så får vi aldrig veta om det hade slutat annorlunda. Melker, Anton och Grahn stack ut lite extra i dagens match men alla gjorde sitt jobb.

Vi är ändå nöjda med turneringen, Djursholm som tillsammans är ett gemensamt lag med Åkersberga, slog Alvik tidigare i år, så vi har en bra känsla inför USM om några veckor.
Nu väntar först att titta på en final som vi helst hade spelat och sedan en tågresa på 14 timmar.

 

Skribent: Stefan Karolin

Sponsorer:

heri

 

 

 

 

 

 

 

 

 Postadress:
Luleå Steelers BBK - Basket
Jan Palo, Sandåkersvägen 13
95433 Gammelstad

Kontakt:
Tel: +46706225548
E-post: This is a mailto link

Se all info