Hoppa till sidans innehåll

Efterlängtat möte slutade med förlust

26 NOV 2011 10:47
Vi var många som såg fram emot torsdagens möte mellan de två enda obesegrade lagen i Basketettans norra division. Efter sju omgångar skulle det avgöras. Vem skulle spräcka nollan? Läs Jim Enboms rapport från matchen.
  • Skapad: 26 NOV 2011 10:47

Tyvärr blev det aldrig någon spänning i matchen då Eagles var på ett spelhumör som LF Future i dagsläget inte kunde matcha.

Stockholm Eagles första period var av högsta kvalitet och vi fick omedelbart en brant uppförsbacke att jobba emot. Men trots en mer normal andra period så fick vi tyvärr gå till pausvila med 25 poäng i baken.

I början av tredje perioden försökte vi få till en liten run, men lyckades inte och resten av matchen blev en enda lång transportsträcka mot avgrunden.

Som coach vill man ofta bedöma sitt lags insats utan att ta hänsyn till motståndarna, som också vill vinna till varje pris. Vi gjorde en medioker första halvlek och orkade sen inte komma tillbaka mot ett för dagen övermäktigt motstånd.

Våra mål för säsongen lever i allra högsta grad vidare och vi hoppas förstås att få chans till revanch när vi möter Eagles på deras hemmaplan och i ett avslutande Final Four-spel.

Vägen dit fortsätter redan på söndag då vi möter Luleå BG.

//Jim Enbom

 

Sponsorer:

heri

 

 

 

 

 

 

 

 

 Postadress:
Luleå Steelers BBK - Basket
Jan Palo, Sandåkersvägen 13
95433 Gammelstad

Kontakt:
Tel: +46706225548
E-post: This is a mailto link

Se all info