Hoppa till sidans innehåll

Halvlek

11 DEC 2011 20:53
Sista matchen innan juluppehållet resulterade i en övertygande seger för LF Future. När slutsignalen ljöd mot Orongo Dragons visade tavlan 106-61. Läs coach Jims rapport från matchen.
  • Uppdaterad: 11 DEC 2011 21:46

Efter att ha besegrat Sundsvall med överraskande stora siffror (45 poäng) är första halvan av säsongen nu avklarad. Dagens match var en fin avslutning för oss innan juluppehållet och med många positiva insatser.

Är som sagt lite överraskad att vi spelade en sån gedigen match mot Sundsvall efter att ha spelat minst sagt lite knackligt de senaste tre. I en serie där endast topp tre får chansen att fortsätta kämpa om guldet efter ordinarie säsong finns det inte utrymme för några dåliga dagar på kontoret.


Vi kan se tillbaka på säsongens första halva med stolthet då vi för närvarande parkerat på delad andra plats i tabellen. Precis där vi hoppades på att vara när vi satte upp vårt mål i september.

Innan säsongen drar igång för oss igen med bortamatcher mot Haga Haninge och Eskilstuna 7-8 januari ska en allstar-match spelas mellan Nord och Syd i Stockholm den 6 januari. Hela LF Future kommer att finnas i publiken och i lag Nord hittar ni Brian och Robin i truppen och mig på coachstolen bredvid Stefan Bergman. Ett bra initiativ från BEST (Basketettans Support Team) tycker jag och ett av många nya grepp som tagits senaste året för att stärka varumärket Basketettan.

God Jul!
Jim

 

Sponsorer:

heri

 

 

 

 

 

 

 

 

 Postadress:
Luleå Steelers BBK - Basket
Jan Palo, Sandåkersvägen 13
95433 Gammelstad

Kontakt:
Tel: +46706225548
E-post: This is a mailto link

Se all info