Hoppa till sidans innehåll

Herrlaget till Östersund

08 SEP 2011 13:06
Imorgon fredag åker LF Futures seniorlag till Östersund för att spela matcher mot både ettanmotstånd och Jämtländska veteraner. Försäsongsturneringen KFUM RM blir en perfekt uppladdning inför seriestarten.
  • Skapad: 08 SEP 2011 13:06

Normalt brukar vi spela träningsmatcher inför seriestart på hemmaplan men i år satsar vi lite större. Imorgon fredag åker därför seniorlaget till Östersund för att spela KFUM RM som arrangeras av Jämtland basket.

Turneringen spelas i ett flertal hallar i Östersund och förutom ca fyrtio ungdomslag i olika åldersklasser så deltar både seniorlag från Basketettan och lag från Ligan.

LF Future är anmälda i seniorgruppen och kommer att möta Orongo Dragons, Lidingö, Jämtland Vets, Umeå och BK Järva. Under helgen kommer ni att hitta löpande matchresultat både här och på vår Facebooksida.


På hemmaplan väntar de kommande tre veckorna ett träningsläger i Antnäs, ett par träningsmatcher mot lokalt motstånd, samt en lite större överraskning innan serien drar igång. Den 1 oktober 16:00 tar laget emot Haga Haninge i Pontushallen och då får vi svaret på om den långa försäsongen varit lönsam.

 

 

 

Skribent: Jeanette Linna

Sponsorer:

heri

 

 

 

 

 

 

 

 

 Postadress:
Luleå Steelers BBK - Basket
Jan Palo, Sandåkersvägen 13
95433 Gammelstad

Kontakt:
Tel: +46706225548
E-post: This is a mailto link

Se all info