Hoppa till sidans innehåll

Inför matchen LF Future - Haga Haninge

28 SEP 2011 10:26
På lördag ställs LF Future inför ett riktigt kraftprov då ett av de senaste säsongernas bästa lag i basketettan, Haga Haninge, kommer till Luleå.

  • Skapad: 28 SEP 2011 10:26

Efter förra helgen lite ringrostiga insats mot Eskilstuna, som trots allt resulterade i en seger, kommer LF Future nu att ställas inför en betydligt svårare uppgift då det tämligen rutinerade Haga Haninge kommer på besök. 

I Haga Haninge hittar vi bland annat före detta Steelers- och Plannjaspelaren Erik Lundmark som gjort några försäsongsträningar i Luleå, samt Joakim Forsman som har meriter från både Steelers, Borås och Vråken.
Jonas Wernqvist som tidigare spelat i Plannja har också noterats i några försäsongsmatcher och är absolut en spelare att se upp med. I övrigt finns även rutinerade Per-Hultman Boye, Thomas Öberg, David Czernik och Björn Johansson kvar i laget.

LF Future har tränat på bra i veckan och förhoppningsvis kommer några av de spelare som inte kunde delta mot Eskilstuna att vara med.
Robin Ryan är frisk och spelklar men tyvärr har förkylningen nu drabbat ett par andra spelare. Vår förhoppning är att sjukdomsläget ser bättre ut i slutet av träningsveckan. 
Troligtvis har vi också med ett par spelare från LF Baasket som nu kommit hem från Kina där man tränat och spelar matcher inför ligapremiären nästa fredag.

Välkomna till Pontus nu på lördag 16:00.

Sponsorer:

heri

 

 

 

 

 

 

 

 

 Postadress:
Luleå Steelers BBK - Basket
Jan Palo, Sandåkersvägen 13
95433 Gammelstad

Kontakt:
Tel: +46706225548
E-post: This is a mailto link

Se all info