Hoppa till sidans innehåll

Inför matchen Luleå Steelers – Täby Basket

21 OKT 2010 13:37
Förra helgen avslutade vi bortaresan med match mot Stockholm Eagles. En match som tyvärr slutade med säsongens första förlust. Nu går vi direkt från en tuff match till en annan då vi på lördag tar oss an Täby Basket hemma i Pontushallen.
  • Uppdaterad: 21 OKT 2010 13:39

Täby är ett lag som står obesegrade denna säsong och ligger en plats före oss i tabellen. Att de är ett bra lag finns det inga tvivel om då de redan vunnit mot både Akropol och Blackeberg, samt att de har ett antal spelare med förflutet i basketligan.

I Steelers har vi varit fullt manskap på träningarna i veckan och det är som vanligt hård konkurrens om vilka som ska få ta på sig matchstället och vilka som får stå över. Alla är hungriga på att spela och framför allt hungriga på att vinna.

Slutspelsplatserna i BasketEttan är få och matcherna är inte så många och därför går det redan tidigt på säsongen att ana vilka lag som kommer att ligga i topp när serien är slut. Detta gör att alla matcher är otroligt viktiga. Får man några snabba förluster i början av säsongen är det tufft att jobba sig upp till en slutspelsplats.

Eftersom att alla matcher är så viktiga gäller det att visa tidigt var man hör hemma om man vill vara med och slåss bland topp-3 på slutet. Enligt oss har vi BasketEttans tveklöst bredaste lag och det är något vi hoppas få demonstrera på lördag när vi tar emot Täby i hemmahallen Pontus.

Luleå Steelers – Täby Basket, lördag 23 oktober 18:00

Sponsorer:

heri

 

 

 

 

 

 

 

 

 Postadress:
Luleå Steelers BBK - Basket
Jan Palo, Sandåkersvägen 13
95433 Gammelstad

Kontakt:
Tel: +46706225548
E-post: This is a mailto link

Se all info