Hoppa till sidans innehåll

LF Futures viktigaste match...igen!

03 FEB 2012 09:11
Efter en sur förlust mot Akropol har LF Future nu vässat styrkorna. En del förändringar och spännande överraskningar är att vänta när vi imorgon lördag flyger ner till Stockholm för en helg med två tuffa matcher.
  • Skapad: 03 FEB 2012 09:11

Efter förlusten mot Akropol i vår senaste match är det nu knallhårt inför de sista omgångarna i basketettan norra. På lördag åker vi till Stockholm för två möten med lag som för tillfället ligger före oss i tabellen, Täby och Eagles.
Ska man försöka sia om framtiden så behöver vi nog få med oss minst en vinst för att kunna vara med och kriga om en slutspelsplats.
Serien har dock blivit lite mer oviss de senaste omgångarna då både Orongo, järva och Uppsala tagit fina skalper från lag som ligger i toppen av tabellen, men att ha två-noll mot Täby inför de sista omgångarna skulle som sagt sitta fint.

Vi har fått in lite nytt blod i laget den senaste tiden i form av min gamla vapendragare och gode vän Håkan Larsson, Jag har varit på Håkan en längre tid och försökt få honom att komma ner på träningarna och hjälpa till.
Kul för både grabbarna och mig att vi nu licensierat Håkan och att han följer med mig och Stefan till helgen.

Vi har gjort en ändring till inför helgens matcher.
Jag tänker själv ta på mig ett matchställ och försöka hjälpa till med jobbet att få med oss minst två poäng från helgen. Efter förra helgens förlust tog jag beslutet att det nog kunde gynna oss om jag var med på planen dessa viktiga matcher.
Två veckors hårdträning är i minsta laget efter att inte ha tränat eller spelat match på två år, men jag tror ändå det kan ha en positiv effekt för oss då jag spelat många viktiga matcher under min aktiva karriär.
Spel och tempo mässigt har jag nog inte så mycket kvar att komma med men det finns som sagt andra faktorer som jag tror jag kan hjälpa till med.

Om ni är i Stockholmstrakten i helgen får ni gärna ta er till någon av matcherna och stötta LF Future. Jag vill också passa på redan nu att tipsa om hemmamatchen mot BG Luleå i Pontushallen den 4 mars. Vi satsar på publikrekord med fri entré och en hel del happenings. Tipsa alla ni känner och boka in matchen i kalendern redan nu.
Vi återkommer med mer information om detta senare.

Mvh

Jim

Sponsorer:

heri

 

 

 

 

 

 

 

 

 Postadress:
Luleå Steelers BBK - Basket
Jan Palo, Sandåkersvägen 13
95433 Gammelstad

Kontakt:
Tel: +46706225548
E-post: This is a mailto link

Se all info