Hoppa till sidans innehåll

Lasse säger tack och hej!

15 AUG 2011 13:14
Efter fem säsonger i Steelers seniorlag säger nu Lasse Isaksson tack och hej.
Vi kommer att sakna honom i truppen men är förstås väldigt glada över att han ändå blir kvar i föreningen.
  • Skapad: 15 AUG 2011 13:14

Jag skulle bara vilja framföra ett hej och ett hejdå!
Det har varit några underbara säsonger i föreningen men det blir av flera olika anledningar inte några fler för min del.

Jag har gjort 5 säsonger i laget och det glädjer mig att det enbart ser ljusare och ljusare ut för de som väljer att spela med LF Future. Aldrig förut har det funnits ett så seriöst upplägg, från styrelse till coach och spelare, och det är nu det är dags att hoppa på tåget. Tro mig!

Under den senaste säsongen har vi fått in Jim Enbom som headcoach vars vilja för att träna och tävla har smittat av sig på hela föreningen. Jim har visat sig vara en coach som lägger ner mycket tid på oss spelare och vår träning, vilket kommer ge goda resultat. Något som jag saknat under tidigare år.

Redan i Maj drog försäsongsträningen igång på Ormberget där jag var med och pinades i skidbacken. Att vi från ett så tidigt skede av försäsongen har en coach som engagerar sig i träningen är kanske en självklarhet, men inget som jag varit med om tidigare i Steelers. Visst ska man kunna sköta sin träning själv, men det är alltid roligare att träna tillsammans vilket gör de sista 20 meterna i ormbergsbacken lite lättare.
Att man från tränarsidan nu visar ett tänk som inte bara sträcker sig mellan oktober och april, utan året runt, skapar tveklöst bättre förutsättningar för att utvecklas som basketspelare.

Att jag inte sitter med i båten i år känns därför extra tråkigt, men någon gång måste man göra andra saker i sitt liv. Jag kommer spela basket den kommande säsongen, men i vilken stad och på vilken nivå vet jag ännu inte.
Jag har bott och spelat basket i Luleå sedan jag var 16 år och 9 år senare är det nu dags för mig att se mig om efter andra möjligheter.
Under dessa 9 år har jag spelat 3 år på basketgymnasiet, 1 år i Vråken och 5 år i Luleå Steelers. Under 5 av dessa 9 år har jag även pluggat på universitetet vilket har gett mig en utbildning som nu öppnar upp möjligheter. Möjligheter som även betyder att man måste göra vissa val, och då får basketkarriären i Luleå kliva åt sidan, i alla fall för ett tag.

Jag kommer dock vara aktiv inom föreningen genom uppdrag i styrelsen där jag under det senaste året också fått en plats. Oavsett om jag blir kvar i stan eller inte, kommer ni säkert stöta på mig i en hall i framtiden, på eller utanför planen.

Vi ses!

/Lasse Isaksson

Sponsorer:

heri

 

 

 

 

 

 

 

 

 Postadress:
Luleå Steelers BBK - Basket
Jan Palo, Sandåkersvägen 13
95433 Gammelstad

Kontakt:
Tel: +46706225548
E-post: This is a mailto link

Se all info