Hoppa till sidans innehåll

Mot slutspel

20 MAR 2012 17:31
Två bortamatcher kvar på grundserien och sen blir det slutspel.
Läs coach Jim Enboms tankar om säsongens mål och de kommande kvartsfinalerna.
  • Skapad: 20 MAR 2012 17:31

Efter matchen mot Luleå BG för drygt två veckor sedan har resultaten i de andra matcherna gått vår väg och vi är nu klara för slutspel. Till helgen åker vi på en liten bortaturne där Sundsvall och Uppsala står för motståndet och oavsett hur dessa matcher slutar kommer vi att sluta trea i Basketettan norra.

Trean i Basketettan norra spelar kvartsfinaler mot tvåan i Basketettan södra.
Det betyder alltså att vi möter Nässjö i bäst av två matcher, en hemma och en borta. Det lag som vinner tar sig till final four som spelas i Malmö helgen 14-15 april.

Nässjö har sökt till spel i Basketligan nästa år så det kommer att bli tuffa matcher för oss, precis som vi vill ha det. Den första matchen spelar vi hemma i Pontushallen 17:00 den 1 april och returen spelas i Nässjö söndagen efter.

Målet denna säsong har hela tiden varit att ta en av de tre första platserna vilket vi nu lyckats med. Efter att ha slutat sjua förra säsongen med ett facit på 10 vinster och 12 förluster var säsongens målsättning en riktig utmaning.

Inför denna säsong fick vi några nya klasspelare i laget samtidigt som många från fjolåret höjt sig. Det, tillsammans med att vi förlängde vår sommarträning, är alla faktorer till att vi lyckats så bra.

Men den största anledningen tror jag är att vi bestämde oss för att sätta ribban högt och tro på att det var möjligt att komma över den.

Bra jobbat Future!

Jim

 

Slutspel

Sponsorer:

heri

 

 

 

 

 

 

 

 

 Postadress:
Luleå Steelers BBK - Basket
Jan Palo, Sandåkersvägen 13
95433 Gammelstad

Kontakt:
Tel: +46706225548
E-post: This is a mailto link

Se all info