Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Täby Cup

03 JAN 2011 16:05
Steelers 95 befinner sig just nu i Täby för uppladning inför kommande USM. Resultaten så här långt har varit upp och ner. Eller ner och upp kanske man borde säga? Läs Stefan Karolins rapport från luftmadrassen i Täby.
  • Skapad: 03 JAN 2011 16:05

Det är nu eftermiddag här i Täby och vi har ett par timmars ledighet till viktiga matchen mot Djursholm ikväll. Igår spelade vi mot Täby röd och gjorde en inte alltför lysande match. Framförallt var det skyttet som inte stämde - 0/10 från trepoängslinjen och ca 25% på tvåorna!!! Totalt 18p framåt.
Det ska understrykas att det bara är 4X6 min. Men det är ändå en för låg siffra att vinna matcher på. Täby var inte särskilt bra men fick många andrachanspoäng och skrapade ihop 33p. Mohammed var den som tog mest returer denna match.

Efter matchen så pratade killarna om att tågresan låg bakom då vissa inte fått någon kvalitésömn beroende på snarkande människor, obekväma sängar mm. Kvällen spenderades med charader skapade av Niklas och mig. Så några fick känna på hur det kändes att vinna i alla fall.

Idag hade vi morgonmatch mot Värmdö. Vi fick alla en god natts sömn och var revanschsugna vilket visade sig direkt. Skottprocenten var något bättre denna match och killarna blev aldrig nervösa eller stillastående då Värmdö fick någon "run" och det slutade med stabil seger med 38-22. Mohammed åter igen returbäst, Anton stabil på bakplanen och snabba ben framåt av Adam och Lejon (Markus).

Kvällsmatchen senare ikväll avgör vår placering och morgondag. 20.00 möter vi obesegrade Djursholm och vi måste vinna med 3p eller mer för att ta andraplatsen i gruppen och därmed en semifinal. Känns inte alls omöjligt då de besegrade Värmdö med ungefär samma siffror som oss.

I övrigt så kan vi meddela att vi bor fint här i Täby och att maten är superb. Killarna är på badhuset just nu medan jag o Niklas laddar upp med dataspel, bokläsande och klurande på ett bra zonanfall till kvällens match...

Skribent: Stefan Karolin

Sponsorer:

heri

 

 

 

 

 

 

 

 

 Postadress:
Luleå Steelers BBK - Basket
Jan Palo, Sandåkersvägen 13
95433 Gammelstad

Kontakt:
Tel: +46706225548
E-post: This is a mailto link

Se all info