Hoppa till sidans innehåll

Vinst mot Eskilstuna

25 SEP 2011 17:19
Trots premiärnerver och bortfall i laget på grund av skador, sjukdom och resor kunde LF Future inkassera en relativt enkel seger i premiärmatchen mot Eskilstuna.
  • Skapad: 25 SEP 2011 17:19

Det blev en ganska enkel seger i seriepremiären mot Eskilstuna, utan att vi för den delen gjorde någon minnesvärd insats. Dock är en vinst alltid en vinst vilket laget får vara nöjd med.

Matchen i sig var en klassisk seriepremiär då viljan ofta överträffar spelet i helhet, vilket också brukar innebära att det är individerna som får avgöra. Bitvis var det även så denna eftermiddag i Hälsans Hus.

Med flertalet spelare bortresta och på sjukbänken var det Jakob, Daniel, Brian och Fredrik som fick dra det tunga lasset.

Matchen i sig blev en ganska knackig historia och det märktes att det var två lag som båda var lite ringrostiga efter en lång försäsong med många nya spelare i truppen. Förutom ovan nämnda spelare var det även roligt att se nygamla Petter Andersson tillbaka i föreningen som bidrog med värdefulla minuter.

Allt som allt avgjordes matchen i vanlig ordning i den tredje perioden som vi lyckades vinna med 23-14 vilken innebar att vi ledde med 59-41, en ledning som Eskilstuna, trots en bättre fjärde period, inte hade kraft att hämta igen.

Även om vi gjorde en tämligen medelmåttlig insats är det ändå starkt att vi lyckas vinna matchen, vilket betyder att vi förhoppningsvis kommer kunna mäta oss med de allra bästa lagen i serien denna säsong, bara de resterande pusselbitarna faller på plats.

Det finns mycket som laget måste jobba på inför kommande mötet med förhandstippade topplaget Haga Haninge, som enligt ryktesvägen förstärkt med före detta Steelers-, Borås- och Vråkenspelaren Joakim Forsman. Mer om denna match nästa vecka.

Poäng LF Future: Brian Curry, Daniel Eliasson, Jakob Eriksson 16, Fredrik Björnsson 12, Tresor Saya 6, Jonathan Axelsson 5, Petter Andersson 4, Gustav Nordström 2.

Sponsorer:

heri

 

 

 

 

 

 

 

 

 Postadress:
Luleå Steelers BBK - Basket
Jan Palo, Sandåkersvägen 13
95433 Gammelstad

Kontakt:
Tel: +46706225548
E-post: This is a mailto link

Se all info