Hoppa till sidans innehåll

Vinst mot Hallsta trots dåligt skytte

01 NOV 2010 17:55
I lördags var det hemmamatch igen och den här gången hade vi Hallstahammar på besök. Även om det efter den första perioden stod 22-22 kändes det faktiskt redan från start som att vi skulle kontrollera matchen.
  • Skapad: 01 NOV 2010 17:55

Hallsta kom till uppkast med bara 8 spelare och ganska tidigt hamnade en av deras längsta spelare i foulnöd vilket gjorde att Tresor och Alexander kunde dominera returtagningen med hela 14 respektive 13 returer var. 

Vi fick åter bevis för den enorma bredd vi har som lag då alla spelare kan komma in från bänken och visa sig säkra i sitt spel. Till slut vann vi matchen med 86-58 trots ett ganska mediokert skytte. Dock börjar vi röra oss bättre och bättre i anfall vilket leder till fler lätta poäng som vi kommer att kunna ta tillvara på under de kommande matcherna.

Nu har vi 3 veckor spelledigt vilket vi kommer att utnyttja med hård träning både på planen och i gymmet. Eventuellt kommer vi att spela träningsmatch mot LF’s bänk någon gång under de närmaste veckorna. Håll utkik här på hemsidan om ni vill veta tid och plats för den.


 

Skribent: Lasse Isaksson

Sponsorer:

heri

 

 

 

 

 

 

 

 

 Postadress:
Luleå Steelers BBK - Basket
Jan Palo, Sandåkersvägen 13
95433 Gammelstad

Kontakt:
Tel: +46706225548
E-post: This is a mailto link

Se all info